Streeknieuws

Rookpluimpjes in De Steeg blijken loos alarm

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Een onkruidbestrijder op een quad heeft donderdag aan de Parkweg in De Steeg ervoor gezorgd dat de brandweer in actie moest komen.

Bij het wegbranden van onkruid bij een kast vol met internetaansluitingen ontstond veel rook, die de kast in trok. Door de rookpluimpjes uit de kast vertrouwde een voorbijganger het niet en alarmeerde de hulpdiensten.

Ter plekke aangekomen was er een toevallig aanwezige monteur die de kast openmaakte en er bleek dus helemaal niets aan de hand te zijn.

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten