Verenigingen

Struintocht over de Veluwe

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

VELP – Natuurmonumenten organiseert op vrijdag 6 en/of zaterdag 7 juli een stevig dagje zwerven over de heuvels en door de dalen van de Veluwe in Nationaal Park Veluwezoom. Samen met de gids start de struintocht 09.00 uur vanaf het station Velp.

Hierna loopt de route langs landgoed Beekhuizen, kasteel Biljoen, het Rozendaalse veld, signaal Imbosch (met zijn 110 meter het hoogste punt van de Veluwe) naar bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Je loopt 16 km, ook van de paden af en door een terrein met grote hoogteverschillen. Deze tocht is dan ook alleen geschikt voor mensen met een goede wandelconditie. De groep bestaat uit 10 deelnemers en 2 gidsen. Deze activiteit kost 20 euro voor leden en 25 voor niet-leden.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten