Verenigingen

Tributeband Rondje Doe Maar komt naar Ellecom

Foto: Pixabay

ELLECOM – Doe Maar Tribute komt naar Fletcher hotel Avegoor in Ellecom. Rondje Doe Maar zal daar op het landgoed op zaterdag 6 oktober een groots optreden verzorgen.

De tributeband zal veel bekende nummers spelen zoals ‘Sinds 1 dag of 2’, ‘Is dit alles’, ‘Pa’, ‘Doris Day’en ‘De bom’. Kaarten zijn te bestellen via www.fletcherevents.nl

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

‘Rondje Doe Maar’ is Nederlandse enige echte Doe Maar tributeband. In eigen stijl brengen zij de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. De bandleden hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. ‘De vrienden van Amstel Live band’ en ‘Guido’s Orchestra’ met Simply Red.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten