Zaterdag Gelderse Jaarmarkt rond Callunaplein in Dieren

Foto: Buurtvereniging Stenfert

DIEREN – Voetbalvereniging VV Dieren organiseert zaterdag (30 juni) voor de 44 ste keer de Gelderse Jaarmarkt op en rond het Callunaplein in Dieren. Op één van de oudste en grootste jaarmarkten in de wijde omgeving staan dit jaar ruim 180 kramen en stands.

Voor de voetbalfans is er een levensgroot voetbal-dartspel aanwezig bij Theothorne. Daarnaast zijn er ook een aantal demonstraties van oude ambachten. En voor de kleintjes is een draaimolen aanwezig.

Vanaf ongeveer 11 uur zaterdagmorgen begint dweilorkest de Pap(k)lepels te spelen op de jaarmarkt. Zij spelen over de hele markt hun vrolijke en aanstekelijke deuntjes.

En dit jaar spelen er 2 bands op het podium bij de beren. Rond 14.00 uur start de lokale band ‘Move your Mind’ met pop- en rockcovers. En als 2 e band speelt dit jaar de band “Bull in a China Shop “ . Zij spelen stevige rocknummers met als zangeres de in Dieren zeer bekende Angela Vos.