Streeknieuws

Elektrisch bedrijfsauto voor gemeentelijke begraafplaatsen

Foto: Gemeente Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden streeft ook naar een CO2 neutrale samenleving in 2040. Daarom heeft gemeente Rheden voor de gemeentelijke begraafplaatsen de een volledig elektrisch rijdende bedrijfsauto aangeschaft. En er zullen er nog meer volgen.

Gemeente Rheden: ‘Wanneer auto’s in ons wagenpark vervangen moeten worden dan wordt gekeken naar de meest duurzame oplossing. Elektrisch rijden draagt bij aan een schoner en stiller Nederland.’

In Rheden zijn tot nu toe 11 openbare laadpalen. Op www.oplaadpalen.nl is te zien waar deze zich precies bevinden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten