Verenigingen

Boswachter opzoek naar wilde zwijnen op de veluwe

Foto: Corlène van der Camp

RHEDEN – Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar kunnen woensdag (11 juli) met een gids op zoek naar de wilde zwijnen in Nationaal Park Veluwezoom. De activiteit begint met een presentatie over het leven van wilde zwijnen. Aansluitend volgt een stevige wandeling van ongeveer 6 km.

Kosten voor deelname voor volwassenen zijn 7 euro voor leden van Natuurmonumenten en 10 voor niet-leden. Kinderen van leden betalen 5 euro.

Tijdens de wandeling tussen 20.00 en 22.30 uur vertelt de boswachter boeiende verhalen over het wild zwijn. We horen onder andere hoe ze het voedsel onder de grond vinden. Hoewel geen garantie gegeven kan worden dat de wilde zwijnen zich tijdens de wandeling laten zien, weet de boswachter wel de beste plekken waar de kans groot is ze te ontmoeten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten