Verenigingen

Fietstocht met de boswachter over de Zuidwest-Veluwe

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – Fietsen over rustige landweggetjes, weg van de hectiek en even er helemaal uit, weg van de drukte, weg van het verkeer. Dat kan met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen, die op woensdag (11 juli) een fietstocht over de Zuidwest-Veluwe organiseert. Er zijn nog plaatsen vrij.

Deelnemers dienen zelf voor een fiets en voor lunch en drinken voor onderweg te zorgen. De start is om 10.00 uur op de parkeerplaats tegenover Camping Warnsborn aan de Bakenbergseweg 257 in Arnhem.

De rit duurt ongeveer 6 uur over een afstand van 45 km. Deelname kost 5 euro. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten