Verenigingen

Vrijdagavond 13 juli wandeling op de Veluwezoom

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Wie durft op vrijdagavond 13 juli het bos in? Vanaf bezoekerscentrum Veluwezoom aan de Heuvenseweg 5a in Rheden start dan om 20.30 een avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom. Kosten voor deelname voor
volwassenen zijn: 7 euro voor volwassenen.

Als de avond valt gaan de dieren die overdag actief zijn in rust en komen andere dieren uit hun beschutting te voorschijn. Samen met een gids wordt opzoek gegaan naar de schemer- en nachtdieren van Nationaal Park Veluwezoom.

Denk hierbij aan vleermuizen, de nachtzwaluw of de bosuil , maar ook wilde zwijnen, edelherten, reeën en IJslandse paarden. Aanmelden kan via de website www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten