Repair Café zaterdag in De Oase in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Komende zaterdag (14 juli) is het weer Repair café in Dieren.  Tussen 14.00 en 16.00 uur staan de vrijwilligers weer klaar om te helpen bij de reparatie of om een reparatie voor u te verrichten.

Heeft u een apparaat in de kast dat u niet wilt weggooien, omdat u eraan gehecht bent, maar dat niet meer werkt? Wilt u kleding korter maken? Kom dan met uw spullen naar het Repair Café.

In het Repair Café kunnen mensen allerlei goederen aanbieden voor reparatie en ook kleding voor herstel- en vermaak werkzaamheden. Ook is iemand aanwezig die mensen uitleg kan geven over de werking van telefoons, tablets enz.

Het Repair Café is er elke 2e zaterdag van de maand in De Oase van 14.00 tot 16.00 uur. Kijk voor actuele informatie op: facebook.com/repaircafedieren.