Streeknieuws

Ap Lammers opent Nederlands Kampioenschap Schaken

Foto: archief Martin de Jongh

DIEREN – Oud-wethouder van de gemeente Rheden Ap Lammers, directeur van het internationale schaaktoernooi, dat jaarlijks in Dieren wordt gehouden in Theothorne, opent maandag (23 juli) om 20.00 uur het toernooi.

Dit jaar is het al weer 50 jaar geleden dat het het Open Nederlandse Kampioenschap Schaken van start ging in de Gemeente Rheden. En het is dit jaar ook alweer de 40ste keer dat dit toernooi in Dieren zal gaan plaatsvinden.

Hoogtepunt van het Condigne Open NK Schaken is Topschaker Anish Giri, hij komt zondag 29 juli langs. Het Condigne Open NK Schaken duurt tot tot en met 2 augustus. Rond half zes zal dan de prijsuitreiking plaatsvinden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten