Streeknieuws

Hulpdiensten rukken uit voor gaslek in Dieren

Foto: politie Dieren

DIEREN – Hulpdiensten waren woensdagmiddag uitgerukt voor een gaslek aan de R.J. Schimmelpenninckstraat in Dieren.

In een leegstaande woning was een gaslek ontstaan. Het ging volgens de politie om een klein lek die geen gevaar opleverde.

Netbeheerder Liander heeft het lek gedicht.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten