Verenigingen

Boeken– en kunstmarkt op landgoed Middachten

Foto: Kasteel Middachten

DE STEEG – Op zondag 15 juli wordt van 10.00 tot 17.00 uur, voor de vierde keer, een Boeken- en Kunstmarkt georganiseerd door Henk Steinvoort in het parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg.

Stein Culturele Evenementen heeft ongeveer 50 standhouders die hun waar aanprijzen. Zij verkopen hoogwaardige  tweedehands boeken en antiquariaat. De stands staan langs de lanen buiten de tuin.

Naast de boeken en kunstmarkt is het kasteel deze zondagmiddag te bezoeken. Om 13.30 en 15.00 uur is er een rondleiding. De tuin is geopend tot 16.30 uur en hier wordt vanaf 13.30 uur een rondleiding gegeven. De toegang tot kasteel en tuin bedraagt € 11,00. Rondleiding is in prijs inbegrepen.

Om 11.30 geeft de befaamde harpiste Lavina Meijer een prachtig concert in het groene theater van Middachten. Kaarten voor dit concert zijn te bestellen via www.riqq.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten