Jeugdverpleegkundigen geven cursus ‘Beter omgaan met pubers’

Foto: Pixabay

RHEDEN – Jeugdverpleegkundigen geven binnenkort een gratis cursus ‘Beter omgaan met pubers’. De cursus wordt gegeven door twee jeugdverpleegkundigen die bijna dagelijks op scholen in de regio spreekuren houden en veel weten over pubers en wat er speelt in deze leeftijdscategorie.

Zij spreken de pubers en hebben niet alleen oog voor lichamelijke ontwikkelingen, maar juist ook voor de geestelijke, gedragsmatige en sociale ontwikkelingen die kinderen doormaken.

De cursus ‘Beter omgaan met pubers’ bestaat uit vijf bijeenkomsten op 10, 17, 24 september, 1 en 8 oktober bij het Openlucht Museum. Aanmelden kan via secretariaatjgz@vggm.nl onder vermelding van ‘aanmelding voor pubercursus’.  Deelname aan de cursus is kosteloos.