Verenigingen

Snuffelmarkt op het parkeerterrein van sporthal de Dumpel

Foto: Wouter Rijnbende

VELP – Op zondag 12 augustus is er weer een snuffelmarkt in Velp. De rommelmarkt is dan te vinden op het parkeerterrein van sporthal de Dumpel in Velp van 10:00 tot 16:00.

Parkeren is mogelijk op het nabij gelegen Churchillplein. De rommelmarkt aan de Gruttostraat 14 wordt georganiseerd door ‘Rommelhoek Velp’.

Kraampjes zijn nog steeds te huur. Mail voor meer info naar dielen@xs4all.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten