Streeknieuws

Auto onderweg naar Zwarte Cross verliest caravan

Foto: Studio Rheden

VELP – Op de snelweg A12 waren donderdagmiddag enige tijd twee rijstroken afgesloten. Een automobilist die met een caravan op weg was naar de Zwarte Cross verloor midden op het Velperbroekcircuit zijn aanhanger.

De caravan brak om onduidelijke redenen los en kwam tegen de middengeleider tot stilstand. Voor de berging waren twee rijstroken richting de Duitse grens afgesloten.

Voor zover bekend raakte niemand gewond. Andere feestgangers op weg naar de Zwarte Cross in Lichtenvoorde strandden eveneens, al kwamen ze wel dichter in de buurt van het festivalterrein.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten