Streeknieuws

Overwegstoring tussen Arnhem en Dieren voorbij

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Tussen het treinstation Arnhem Centraal en Dieren reden vrijdagmorgen vanaf 09.00 uur tijdelijk minder treinen door een overwegstoring.

Volgens de Nederlandse Spoorwegen was de storing rond 10.30 uur verholpen. NS meldt dat de treinen vanaf 11.30 uur weer normaal rijden. De oorzaak is nog steeds niet bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten