Verenigingen

Franse chansons in wijngaard Dieren

Druivenoogst Domein Hof te Dieren. Foto: Facebook Domein Hof te Dieren.

DIEREN – De Frans-Nederlandse zangeres Katell treedt op zondagmiddag (22 juli) op in wijngaard Domein Hof te Dieren. Toepasselijker kan haast niet: een Franse sfeer in een wijngaard.

Katell maakte indruk in The Voice of Holland (2016). En ze heeft inmiddels een eigen theaterprogramma.

In de Dierense wijngaard wordt ze begeleid door pianist Ton Snijders uit Velp. Het concert wordt georganiseerd door Theater RhederArt Dieren. Het begint om 15 uur. Kaarten zijn te bestellen op www.rhederart.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten