Streeknieuws

De jeugd kan weer voetballen in Laag Soeren

EK Voetbal bij DVOV in Virtual Reality

Foto: Pixabay

LAAG SOEREN – Met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 wordt onder de naam ‘SCS Bohzou’ weer gevoetbald in Laag Soeren. In het verleden kon er geen elftal meer op de been worden gebracht waardoor het toenmalige bestuur gedwongen werd de voetbaltak op te heffen.

De vereniging bleef echter bestaan om de andere sportieve activiteiten zoals volleybal te kunnen blijven uitoefenen.

SCS Bohzou wil op zondag aan de competitie van de KNVB deelnemen. De indeling in welke klasse zij gaan spelen is nog niet bekend. Ook het aantal teams is nog niet bekend maar een groot aantal voetballers uit Dieren en omgeving hebben al aangegeven lid te worden van de vereniging. Bij voldoende belangstelling komt er ook een 45+ -team.

Vrijwilligers, trainers en eigen KNVB-scheidsrechters kunnen in augustus van start gaan. Om alle plannen bekend te maken zal voor belangstellenden woensdag (18 juli) in het “’t Sprengenhus” in Laag Soeren een inloopavond worden gehouden vanaf 20.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten