De jeugd kan weer voetballen in Laag Soeren

EK Voetbal bij DVOV in Virtual Reality
Foto: Pixabay

LAAG SOEREN – Met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 wordt onder de naam ‘SCS Bohzou’ weer gevoetbald in Laag Soeren. In het verleden kon er geen elftal meer op de been worden gebracht waardoor het toenmalige bestuur gedwongen werd de voetbaltak op te heffen.

De vereniging bleef echter bestaan om de andere sportieve activiteiten zoals volleybal te kunnen blijven uitoefenen.

SCS Bohzou wil op zondag aan de competitie van de KNVB deelnemen. De indeling in welke klasse zij gaan spelen is nog niet bekend. Ook het aantal teams is nog niet bekend maar een groot aantal voetballers uit Dieren en omgeving hebben al aangegeven lid te worden van de vereniging. Bij voldoende belangstelling komt er ook een 45+ -team.

Vrijwilligers, trainers en eigen KNVB-scheidsrechters kunnen in augustus van start gaan. Om alle plannen bekend te maken zal voor belangstellenden woensdag (18 juli) in het “’t Sprengenhus” in Laag Soeren een inloopavond worden gehouden vanaf 20.00 uur.