Verenigingen

Prinsen- en Prinsessencursus op kasteel Rosendael

Foto: Ton Rothengatter

ROZENDAAL – Kinderen die altijd al wilden weten hoe je prins of prinses op een kasteel wordt, kunnen zich nu inschrijven voor de cursus:  “Hoe word ik een echte prins of prinses” op kasteel Rosendael.

Met een hofdame of een lakei maken de kinderen een tocht door het kasteel en leren deftige manieren. In hun deftigste prinsen en prinsessenkleren worden ze ontvangen en na afloop krijgen ze een klein presentje. De cursus start woensdag 18 juli om 15.30 uur en duurt 1,5 uur.

Entree, inclusief kasteel en parkbezoek is voor volwassenen 9,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar betalen 8,25. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website www.glk.nl/evenementen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten