Streeknieuws

A12 bij Arnhem weer open met een nieuwe laag asfalt

Foto: Omroep Gelderland

ARNHEM – De snelweg A12 bij Arnhem is sinds zaterdagochtend weer open. Tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord in de richting Utrecht was de weg volledig afgesloten voor werkzaamheden.

De weg heeft een volledig nieuwe asfaltlaag gekregen, er zijn betonreparaties aan viaducten verricht, voegovergangen vervangen en de geleiderail is hersteld.

De weg kon zaterdag al weer open, omdat er tijdens de werkzaamheden geen tegenvallers waren. De afsluiting heeft niet tot grote problemen geleid. Het verkeer had wel vertraging, maar door de zomervakantie bleef een verkeerschaos uit.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten