Streeknieuws

Campinggasten achtervolgen dief op De Jutberg in Laag-Soeren

Foto: Studio Rheden

LAAG-SOEREN – Campinggasten van De Jutberg in Laag-Soeren hebben dinsdag een dief achtervolgd. Uiteindelijk kon de politie een 47-jarige man uit Eefde als verdachte aangehouden.

Volgens de politie zou de man meerdere diefstallen hebben gepleegd. ‘Een campinggast zag de man in een tent staan waarvan de bewoners afwezig waren. Toen de campinggast de verdachte aansprak nam hij de benen. Hierop werd hij achtervolgd door meerdere campinggasten’, aldus de politie.

De politie trof veel spullen aan in de tassen van de verdachte. Er zijn al meerdere eigenaren achterhaald. Op Facebook heeft de politie foto’s geplaatst van spullen die zijn gestolen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten