Verenigingen

Nog een keer waterdiertjes zoeken op de veluwe

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Kinderen van 4 tot en met 11 jaar kunnen op zondag 19 augustus waterbeestjes zoeken en de onderwaterwereld ontdekken op de Veluwezoom. De tocht van twee uur lang start om 14.00 uur bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Met schepnet, loeppotjes en zoekkaarten gaan de kinderen tijdens deze gezinsactiviteit op zoek naar kikkervisjes en andere waterdiertjes. Laarzen en regenkleding meenemen wordt geadviseerd.

Foto: Natuurmonumenten

Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten of bij de balie van het bezoekerscentrum.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten