Verenigingen

Carolinafestival in het Carolinapark in Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Het Carolinapark in Dieren staat binnenkort weer in het teken van het Carolina Festival. In het parkje tussen de IJssel en het treinstation worden een weekend lang diverse festiviteiten georganiseerd.

Dit jaar is er zelfs een openluchtbioscoop op vrijdag. Daar vertoont Filmhuis Dieren de Franse komedie ‘Bon Dieu’. Daarnaast is er een theater(straat), een kinderveld, een muziekterras met singer-songwriters en veel dans. Bekijk hier het complete programma.

Het Carolina Festival in het Carolinapark (Hoflaan 28) wordt gehouden op vrijdag 31 augustus: 18.00 – 01.00 en zaterdag 1 september: 13.00 – 01.00. De toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten