Verenigingen

IVN organiseert Heidewandeling rond de Posbank

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – IVN afdeling Oost Veluwezoom organiseert zondag (19 augustus) weer een wandeling naar de heidevelden rond de Posbank bij Rheden. De start is om 14.00 uur op de hoek Arnhemseweg / Valkenbergerweg in Rheden.

Door de droogte zal de heide niet uitbundig bloeien en geuren maar er blijft voldoende interessants over om over te vertellen.

De wandeling gaat over heuvelachtig terrein. Aanmelding is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten