Streeknieuws

Ontucht met stiefkleinzonen: 15 maanden cel geëist

Foto: Pixabay

DIEREN – Tegen een 62-jarige man uit Apeldoorn is donderdag 15 maanden cel, waarvan negen maanden voorwaardelijk, geëist voor ontucht met twee stiefkleinzonen in Dieren. Volgens justitie betastte hij de jongens en liet hij zich betasten.

Met een nu 10-jarige kleinzoon zou hij ontucht hebben gepleegd in de periode van februari 2012 tot november 2017 en met een nu 8-jarige kleinzoon van november 2012 tot november 2017.

De officier van justitie wil verder dat de man een meldplicht krijgt, een locatieverbod voor Dieren en Laag-Soeren en een contactverbod met zijn stiefkleinzonen en hun ouders.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten