Verenigingen

Lomar Sportvilla start beweeggroep voor vrouwen

Foto: gemeente Rheden

RHEDEN – In de gemeente Rheden worden diverse activiteiten georganiseerd specifiek voor vrouwen. Vanaf maandag 17 september start Lomar Sportvilla in samenwerking met Sportbedrijf Rheden een beweeggroep voor vrouwen. Dit is bedoeld voor vrouwen die alleen met vrouwen willen sporten en alle leeftijden zijn welkom.

Iedere maandag van 12.30 tot 13.30 zal er bij Lomar Sportvilla een gevarieerde les zijn. Het programma wordt samengesteld aan de hand van de wensen  en de behoefte die iedereen heeft.

De nieuwe beweeggroep start bij minimaal 10 deelnemers. De kosten voor deelname zijn slechts 40,00 voor 10 lessen. Deelnemers met een GelrePas betalen de helft. Kijk voor meer info op Sportbedrijfrheden.nl of op Lomarsportvilla.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie