Verenigingen

Start en finish Rozendaalseveld-trail bij kasteel Rozendaal

Foto: Rozendaalseveld-trail

ROZENDAAL – In Rozendaal vindt op woensdagavond 29 augustus voor de 35ste keer de “Rozendaalse Veldtrail” plaats. Dit jaar is het vernieuwde parcours in het Rozendaalse Veld voor 99% onverhard. Starten kan vanaf 19.00 uur op twee afstanden: 12,3 of 5,7 kilometer.

De start en de finish vinden plaats in park Rosendael tegenover de Boerderij. Inschrijving op 29 augustus vanaf 18.00 uur bij de start. Voorinschrijven kan op www.rozendaalseveldloop.nl. De kosten bedragen 6,50 euro bij voorinschrijving en 10 euro op de dag zelf.

Beide lopen starten met een pittige klim langs het kerkhof omhoog. Er volgen dan een aantal (lange) bospaden afgewisseld met singletracks. Beide routes lopen gedeeltelijk over het Rozendaalse Veld.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten