Verenigingen

Spankeren veranderd in rommelmarkt

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – Zaterdag was het weer de laatste zaterdag van augustus. Sinds 1974 wordt de WILSPA gehouden. WILSPA staat voor WILhelmina SPAnkeren en wordt georganiseerd met als doel de muziekvereniging van het dorp te ondersteunen.

Een onderdeel is de grote rommelmarkt, maar er waren ook andere activiteiten zoals een tentoonstelling van Frans Ort in de dorpskerk, optredens van de band Jackfire, dweilorkesten en de eigen muziekvereniging. Ondanks de regen werd de markt weer goed bezocht.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten