Verenigingen

Filmhuis Dieren brengt laaggeletterdheid onder aandacht met film ‘M’

Foto: Theothorne

DIEREN – In de Week van de Alfabetisering brengen Taalhuis Veluwezoom en Filmhuis Dieren laaggeletterdheid onder de aandacht met de film ‘M.’. De film gaat over Lila, een jonge, intelligente vrouw met een veelbelovend schrijverstalent en Mo, een stoere jongen die aan illegale straatraces doet.

De een heeft een ernstig spraakgebrek en de ander is analfabeet. Hun bijzondere liefdesrelatie zorgt voor een kantelpunt in hun leven.

De film draait in de Week van de Alfabetisering tussen 3 en 9 september in Filmhuis Dieren op dinsdag 4 september om 20.00 uur tegen de gereduceerde prijs van 3 euro. Kijk voor meer info op Filmhuisdieren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten