Verenigingen

Veluwelopers geven hardloop trainingen op de Veluwe

Foto: Pixabay

DIEREN – Loopgroep Veluwelopers verzorgt regelmatig hardloop trainingen op de Veluwe. Aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom kan je op meerdere plaatsen in de gemeente Rheden (Dieren, Laag-Soeren, Rheden en Velp) en de gemeente Brummen (Brummen en Eerbeek) looptrainingen op alle niveau’s volgen.

Zaterdag 1 september start in Dieren ‘Start to Run’, de hardloopcursus van de Atletiekunie door gecertificeerde trainers. Samen met andere enthousiastelingen train je 6 weken, met als doel 25 minuten non-stop hardlopen.

Wie belangstelling heeft kan meer info vinden op Veluwelopers.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten