Verenigingen

Kofferbakverkoop bij Muziekvereniging Excelsior in Ellecom

Foto: Omroep Gelderland

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior staat bekend als de oudste fanfare in de gemeente Rheden. Omdat het is opgericht in 1893 bestaat het bijna 125 jaar. Op zaterdag 1 september organiseert de vereniging haar jaarlijkse kofferbakverkoop op en rondom het Dorpsplein in Ellecom.

Van 09.30 tot 14.30 kunnen bezoekers struinen langs de vele geopende kofferbakken / kramen. Daarnaast worden er ook optredens gegeven door jeugdorkest en dweilorkest Freestyle en Herrie.

Excelsior is een muziekvereniging die samen op straat muziek maakt. Het orkest speelt diverse soorten muziek waaronder veel bekende meezingers. Wilt u zelf nog een plekje op deze kofferbakverkoop geef u dan op via  muziekvereniging-excelsior.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten