Cosbo informeert ouderen over uw digitale erfenis

Foto: Pixabay

DE STEEG – Cosbo en de bibliotheek organiseren op dinsdag 4 september een nieuwe bijeenkomst in het Parkhuis in de Steeg over de digitale erfenis. Deze middag zal om 14.00 uur beginnen. Geïnteresseerden krijgen hier tal van nuttige tips over het regelen van de nalatenschap, maar ook digitale handigheidjes.

Een mens kan op ieder moment onverwacht overlijden, maar kan het ook al enige tijd zien aankomen. Laat het niet gebeuren dat u vóór dat moment de van belang zijnde zaken nog niet hebt vastgelegd. Wacht niet totdat u ernstig ziek of hoogbejaard wordt. Het biedt veel voordelen om deze regelingen digitaal vast te leggen. Doe dit om u nabestaanden niet onnodig te belasten.

Hoe u dat kunt doen en waar u allemaal rekening mee moet houden, vertelt Ben Herfst u in een heldere presentatie. Deze presentatie werd eerder gehouden in de bibliotheken te Dieren, Rheden en Velp.