Verenigingen

Natuurverhalen in de IVN-tuin

Foto: Corlène van der Camp / IVN

RHEDEN – In de IVN-tuin in Rheden zijn zondagmiddag 2 september tussen 14:00 en 15:30 uur verhalenvertellers aanwezig. De IVN-tuin in Rheden is een locatie waar de verhalenvertellers van IVN Oost-Veluwezoom hun inspiratie vinden voor mooie verhalen die betrekking hebben op hetgeen je in de tuin kunt aantreffen aan plant en dier.

Naast het beluisteren van de mooie verhalen is er in de tuin ook ondanks de droogte van deze zomer nog veel moois te bekijken. Er zijn ook zaden te koop van planten die in de tuin te zien zijn.

De IVN-tuin is gelegen naast het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, Heuvenseweg 5a te Rheden. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten