Verenigingen

Filmhuis Dieren start 4 september nieuw filmseizoen

Foto: Theothorne

DIEREN – Filmhuis Dieren in Theothorne start op dinsdagavond 4 september om 20.00 uur het nieuwe filmseizoen 2018-2019. De film van de avond is M. Dit is een verhaal over een ontroerende liefde tussen twee jonge mensen in de Parijse banlieue.

Meer informatie staat op www.filmhuisdieren.nl. Hier staat ook de filmagenda en kan alvast gereserveerd worden.

Vrienden gezocht
Het Filmhuis Dieren draait geheel op vrijwilligers en zoekt nog vrienden. De persoonlijke Vriendenpas kost 25 euro. Als tegenprestatie ontvangt de houder van de Vriendenpas 2 euro korting op het kaartje van 8 per film. Een vriend betaald dan 6 euro.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten