Verenigingen

Jaarlijkse Zomermarkt zaterdag in Dieren

Foto: Ed van Baal

DIEREN – Buurtvereniging Stenfert houdt op zaterdag 15 september haar jaarlijkse zomermarkt in Dieren. De markt duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Dit jaar is er plaats voor 100 kramen omdat de markt vijf jaar bestaat.

Er zijn nog steeds plekken over om een marktkraam te huren. Een kraam is vier meter lang en een meter breed. Een kraam huren kost 25 euro.  Aanmelden kan via buurtverenigingstenfert.nl.

Naast de tientallen kramen is er muziek, een hapje en een drankje en voor kinderen is er onder meer een springkussen, een schminkster.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten