Verenigingen

Nieuwe contactmiddag PCOB-KBO Rheden/De Steeg

Foto: Pixabay

RHEDEN – In  Dorpshuis Willem de Zwijger wordt donderdag (13 september) vanaf 14.00 uur de volgende contactmiddag van de PCOB-KBO, afdeling Rheden/De Steeg gehouden.

Deze middag komt Ad de la Mar uit Velp vertellen over de man die een enorme betekenis heeft gehad bij de ontwikkeling van de tekenfilm. Hij maakte met zijn medewerkers bijna 700 films. U ziet en hoort korte films en delen uit lange producties.

U merkt hoe Mickey Mouse steeds verandert, bekijkt de eerste film met gesynchroniseerd geluid en ziet de introductie van Donald Duck. Ook voorbeelden uit de beroemde Silly  Symphonies komen voorbij en de  eerste kleurenfilm van Disney uit 1932. De toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten