Verenigingen

Open Monumentendag goed bezocht

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – Het afgelopen weekend waren er maar liefst 43 monumenten die de deuren of poorten open deden in de gemeente Rheden en Rozendaal. Dit jaar was het thema ‘In Europa’. De diverse monumenten zijn overwegend goed bezocht.

In Rozendaal was het gemeentehuis geopend, dit was oorspronkelijk een logement. In het begin van de 19e eeuw woonde hier rentmeester en burgemeester Kets. In het gemeentehuis was een kleine tentoonstelling ingericht over burgemeesters en er speelde een film over de (resterende) grenspalen van Rozendaal.

Foto: Studio Rheden

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten