Verenigingen

Dag van de Ouderen 1 oktober in Rheden in Ons Huis

Foto: Pixabay

RHEDEN – De ‘Dag van de Ouderen’ vindt dit jaar plaats op maandag 1 oktober in Rheden in zalencentrum Ons Huis. Dit jaar is het onderwerp “De kunst van het alleen zijn. Bevriend zijn met jezelf en anderen.”

Dick Kleinlugtenbelt, filosoof en socioloog, schreef diverse boeken over Levenskunst en hij zal de ochtendlezing houden en nader ingaan op vragen als: Hoe worden we prettig oud? Hoe gaan we om met het alleen zijn?

Deze dag start om 10.30 uur en is bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar. De dag wordt geopend door mevrouw Gea Hofstede, wethouder van de gemeente Rheden. Dit jaar zal het comité Dag van de ouderen de bijeenkomst besluiten met een gratis lunch, waarbij ook de burgemeester, de heer Carol van Eert aanwezig zal zijn.

Ons Huis is te vinden aan het Meester B. Van Leeuwenplein 7 in Rheden.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten