Verenigingen

Fit worden in 20 minuten per week kan bij Fit20 in Velp

Foto: gemeente Rheden

VELP – Fit20 Velp organiseert zaterdag (15 september) een Open Dag.  De deuren van de nieuwe trainingsruimte aan de Hoofdstraat 242 in Velp staan deze zaterdagmiddag open voor iedereen die graag snel en zonder al te veel moeite fit wil worden.

Iedereen is welkom op de Open Dag van Fit20 Velp. Van 12.00 tot 18.00 uur laten de personal trainers Gera en Willem iedereen kennismaken met het fit20-concept.

Fit in 20 minuten per week kan volgens de personal trainers zonder sportschool, spiegels en veel vrije tijd. In slechts 20 minuten per week doorloop je een innovatieve trainingsmethode, gewoon in je dagelijkse kleding. Een personal trainer begeleid je op je eigen niveau en zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten