Verenigingen

Verenigingen uit Dieren verkopen loten van Grote Clubactie

Foto: Facebook politie Velp

Foto: Facebook politie Velp

DIEREN – Verenigingen uit Dieren gaan vanaf 15 september loten verkopen van Grote Clubactie. Ze  doen mee aan de jaarlijkse actie om hun clubkas een financiële injectie te geven. Maar liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen.

Verenigingen in Nederland rekenen elk jaar op de opbrengsten van de Grote Clubactie om de clubkas te spekken. Clubs hebben deze middelen vaak hard nodig, voor de aanschaffing van nieuwe materialen of de organisatie van een jeugdactiviteit.

Dit jaar doen in Dieren de volgende clubs mee:  Auto Van Oort- Rebelle, Diderna, Dierensche Boys en Nederlands Symfonisch Accordeon Orkest.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten