Streeknieuws

Echtpaar Smits-te Winkel uit Velp 65 jaar getrouwd

Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden. Foto: Martin de Jongh

VELP – Burgemeester Carol van Eert bracht maandag (17 september) een bezoek aan het echtpaar Smits-te Winkel op Den Heuvel in Velp ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk.

De heer Smits heeft van 1968 tot 1980 bij de gemeente Rheden gewerkt.

De heer Dirk Smits is inmiddels 90 en mevrouw Frederika Wilhelmina te Winkel is al 89. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens een muziekavond in het militair tehuis in Den Haag. De heer Smits was militair en mevrouw Smits was verpleegkundige. Ze hebben zelf 3 kinderen en 4 kleinkinderen.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten