Verenigingen

Tweede editie van Volop Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – De tweede editie van het Velpse evenement ‘Volop Velp’ vond afgelopen zaterdag plaats. Ondanks de lage opkomst was het een geslaagde dag voor bezoekers. Het weer zat dit keer mee en er was van alles te zien en te beleven in Velp.

Diverse verenigingen, clubs, organisaties, groepen en stichtingen, maar ook particuliere initiatieven kregen de gelegenheid om zich te manifesteren. Er was zelfs een kleine kofferbakverkoop.

En Readshop eigenaar Coos Willemsen gaf samen met zijn overbuurman Rob van den Kolk in de winkel een muzikale uitvoering op het klavecimbel. Ook was er een gastoptreden van de bekende klavecinist / blokfluitist Pieter-Jan Belder uit Arnhem.

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten