Tweede editie van Volop Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – De tweede editie van het Velpse evenement ‘Volop Velp’ vond afgelopen zaterdag plaats. Ondanks de lage opkomst was het een geslaagde dag voor bezoekers. Het weer zat dit keer mee en er was van alles te zien en te beleven in Velp.

Diverse verenigingen, clubs, organisaties, groepen en stichtingen, maar ook particuliere initiatieven kregen de gelegenheid om zich te manifesteren. Er was zelfs een kleine kofferbakverkoop.

En Readshop eigenaar Coos Willemsen gaf samen met zijn overbuurman Rob van den Kolk in de winkel een muzikale uitvoering op het klavecimbel. Ook was er een gastoptreden van de bekende klavecinist / blokfluitist Pieter-Jan Belder uit Arnhem.

Foto: Studio Rheden
Foto: Studio Rheden
Foto: Studio Rheden
Foto: Studio Rheden
Foto: Studio Rheden