Verenigingen

AV Gelre uit Dieren organiseert Veluwezoomloop in oktober

Foto: A.V. Gelre

DIEREN – AV Gelre uit Dieren organiseert zaterdag 6 oktober de ‘Veluwezoomloop’. De nieuwe versie van de Veluwezoomloop gaat dit jaar onder andere over de Carolinaberg en de Willemsberg.

De Veluwezoomloop is er voor het hele gezin. Voordat de volwassenen gaan lopen, kunnen de kinderen deelnemen aan de kidsrun. Er zijn twee wedstrijden van 1,25 en 2,5 kilometer. Na afloop krijgen de kinderen ook een moderne Koninklijke onderscheiding.

De volwassen hardlopers kunnen zich inschrijven voor 7,5, 15 of 21,1 kilometer. Voor de jeugd is er een kidsrun van 1,25 en 2,5 kilometer. Deze kidsrun gaat van start om 10.15 uur en de volwassenen om 11 uur. Inschrijven kan via Veluwezoomloop.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten