Scouting Rheden organiseert Scoutfest bij de Kanovijver

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Scouting Rhedense Pioniers organiseert samen zaterdag (22 september) samen met Rhevak een gezellig Scoutfest voor iedereen uit Rheden en omgeving met veel oliebollen. Het Scoutfest is zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur te vinden op het Rhevak veld bij de Kanovijver aan de IJsselsingel 95 in Rheden.

Wat is er naast de rommelmarkt te doen op het Scoutfest? Een hindernisbaan, voor kinderen én volwassenen, boomklimmen (gezekerd), Outdoor spelletjes, broodjes bakken boven de vuurton en knutselen / workshops op z’n Scoutings. De dag wordt afgesloten van 15.00 tot 16.00 met live muziek van Juicy ‘n’ Bluesy.

De opbrengst van oliebollen en de rommelmarkt komt ten goede aan het toekomstige nieuwe gebouw van Scouting Rhedense Pioniers. Meer info over de bouwplannen en over het kindervakantiedorp van Rhevak vindt u in de informatietent op het Scoutfest.