Kruispunt, spoorwegovergang en Nordlaan in Velp dicht

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Het kruispunt Noorder Parallelweg / Nordlaan / Rozenhagelaan / Larensteinselaan gaat vanaf maandagochtend 24 september om 6.00 uur voor 2 weken volledig dicht om vernieuwd te worden. Ook de spoorwegovergang valt onder deze afsluiting. De afsluiting geldt voor al het verkeer dus ook voor fietsers en voetgangers. Ook de Nordlaan blijft deze 2 weken dicht.

Verkeer uit de aanliggende woonwijk (Rozenhagelaan, Zaalboslaan, Zaalbospad en Van Berckstraat) kan alleen via de Arnhemsestraatweg de woonwijk in-en uitrijden. Voor de veiligheid is ook de spoorwegovergang afgesloten.

Fietsenwinkel Goossens Tweewielers is niet via de voorzijde te bereiken. De winkel is wel aan de achterzijde via de Rozenhagelaan te bereiken. De parkeerplaats heeft een tijdelijke ingang aan de Van Berckstraat. De Lidl blijft bereikbaar via de Noorder Parallelweg.

Uiterlijk maandagochtend 8 oktober om 6.00 uur gaan de Nordlaan, de kruising Noorder Parallelweg / Nordlaan / Rozenhagelaan / Larensteinselaan en de spoorwegovergang weer open voor al het verkeer.