Streeknieuws

Kruispunt, spoorwegovergang en Nordlaan in Velp dicht

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Het kruispunt Noorder Parallelweg / Nordlaan / Rozenhagelaan / Larensteinselaan gaat vanaf maandagochtend 24 september om 6.00 uur voor 2 weken volledig dicht om vernieuwd te worden. Ook de spoorwegovergang valt onder deze afsluiting. De afsluiting geldt voor al het verkeer dus ook voor fietsers en voetgangers. Ook de Nordlaan blijft deze 2 weken dicht.

Verkeer uit de aanliggende woonwijk (Rozenhagelaan, Zaalboslaan, Zaalbospad en Van Berckstraat) kan alleen via de Arnhemsestraatweg de woonwijk in-en uitrijden. Voor de veiligheid is ook de spoorwegovergang afgesloten.

Fietsenwinkel Goossens Tweewielers is niet via de voorzijde te bereiken. De winkel is wel aan de achterzijde via de Rozenhagelaan te bereiken. De parkeerplaats heeft een tijdelijke ingang aan de Van Berckstraat. De Lidl blijft bereikbaar via de Noorder Parallelweg.

Uiterlijk maandagochtend 8 oktober om 6.00 uur gaan de Nordlaan, de kruising Noorder Parallelweg / Nordlaan / Rozenhagelaan / Larensteinselaan en de spoorwegovergang weer open voor al het verkeer.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten