Streeknieuws

PvdA wil oplossing voor sluipverkeer in Koninginnenbuurt Dieren

Station Dieren. Foto: Wikimedia Commons

DIEREN – De PvdA fractie in Rheden heeft de aandacht van de gemeente gevraagd voor gevaarlijke verkeerssituaties in de Koninginnenbuurt in Dieren.

Door de langdurende werkzaamheden rond het NS station is het verkeer op de Harderwijkerweg aanzienlijk toegenomen.

Het gevolg is dat automobilisten de wegen in de Koninginnenbuurt als sluiproutes gebruiken. Daardoor lopen volgens de PvdA met name scholieren op de fiets veel risico. De PvdA fractie vraagt nu om concrete maatregelen door de gemeente op zeer korte termijn.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten