Verenigingen

Spreekuur voor mensen met een (chronische) beperking

Foto: Pixabay

RHEDEN – Sportbedrijf Rheden organiseert in samenwerking met Uniek Sporten een inloop spreekuur speciaal voor mensen met een (chronische) beperking. Het inloop spreekuur is op dinsdag 25 september van 15.00 tot 18.00 uur in Gezondheidscentrum Velp aan de Rozendaalselaan 34.

Beweegcoach Manon Janssen en Jorien Hartenman van Uniek Sporten organiseren het inloop spreekuur speciaal voor mensen uit de gemeente Rheden en Rozendaal.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten