Streeknieuws

Vier auto’s geramd bij Velperbroek: één gewonde

Foto: Studio Rheden

VELP – Op het Velperbroekcircuit bij Velp heeft een auto maandagmorgen minimaal vier andere auto’s geramd. Er is één gewonde gevallen. Deze persoon zat in de auto die het ongeluk veroorzaakte.

Volgens een videocorrespondent remde de auto niet of nauwelijks voor het stoplicht. Het is niet bekend wat de oorzaak is. Twee auto’s zijn total loss. Het verkeer kan over de rechterrijstrook.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten