Verenigingen

Excursie over paddenstoelen in Laag-Soeren

Foto: Jannie de Jong / IVN

LAAG-SOEREN – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandag 1 oktober 2018 een paddenstoelenexcursie in Laag-Soeren. De start is om 9.30 uur op de parkeerplaats van restaurant de Harmonie aan de Harderwijkerweg in Laag-Soeren.

Tijdens de paddenstoelenexcursie gaat men op zoek naar kleine en grote, dikke en dunne, rode, gele en witte of zelfs alle kleuren van de regenboog. Met behulp van een spiegeltje gaat IVN op zoek naar zwammen met plaatjes, buisjes, stekels of gaatjes.

De gidsen vertellen u alles over de wonderlijke wereld van de paddenstoelen. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten