Streeknieuws

Fredericusschool Velp opent eigen bibliotheek

Foto: Pixabay

DIEREN – De Fredericusschool in Velp opent op maandag 1 oktober officieel hun nieuwe schoolbibliotheek. Vanaf dat moment kunnen alle kinderen van de Fredericusschool er boeken lenen.

Directeur Hans van ’t Rot en leescoördinator Auke Schreurs zullen samen om 13 uur de schoolbibliotheek officieel openen.

Om te vieren dat de bibliotheek in gebruik wordt genomen, geeft illustratrice Juliette de Wit in de ochtend een tekenworkshop aan alle groepen. Ook tekent zij ter plekke een verhaal dat door een van de kinderen is geschreven. Het uitlenen en inleveren wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste ouders, die ook hebben geholpen om de bibliotheek in te richten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten